Covid-19
We blijven op afstand bereikbaar

 

In navolging van besluiten van de overheid en om de veiligheid van iedereen te garanderen, zijn onze verkooppunten tijdelijk gesloten. We blijven echter telefonisch en per e-mail beschikbaar voor al uw vragen. Onze werkplaats en de commerciële dienst zijn telefonisch of digitaal bereikbaar indien noodzakelijk.

Opel Assistance BE kan u bereiken via volgend nummer 0800-167 22 - vanuit het buitenland +32 2 233 26 12.

Hieronder vindt u de praktische informatie die momenteel van toepassing is voor ons bedrijf.

 

Zo zorgt Van Mossel GMAN voor uw en onze gezondheid!

Sluiting showrooms en werkplaatsen

Door de maatregelen die opgelegd zijn door de Nationale Veiligheidsraad zijn alle vestigingen van Van Mossel GMAN genoodzaakt de deuren te sluiten tot en met 5 april 2020. Wij blijven echter wel bereikbaar!

Aangepaste dienstverlening

U kan ons nog steeds contacteren via de digitale weg: via Facebook messenger, chat op onze website,.. maar ook telefonisch blijven wij voor u beschikbaar.

Omdat wij de veiligheid en mobiliteit in deze moeilijke tijden willen blijven garanderen voor alle hulpdiensten, artsen, zorgverleners en thuisbezorgers van maaltijden voorzien wij op weekdagen een permanentie. Dit geldt ook voor herstellingen die rechtstreeks in verband staan met uw veiligheid. Dit wel enkel na afspraak.
U kan hiervoor bij ons terecht op onderstaande contactgegevens:

  • Voor Van Mossel GMAN: Noorderlaan 32 te Antwerpen of op 03 220 99 60

Reeds gemaakte afspraken

Heeft u reeds een afspraak voor 5 april? U hoeft zelf niets te doen, wij nemen persoonlijk contact met u op voor een nieuwe afspraak.
Bevindt uw wagen zich momenteel in een van onze werkplaatsen? Onze werkplaatsen kunnen nog wel verder werken dus ook dan nemen wij contact met u op. 

Vind uw droomwagen in onze online showroom

U hoeft u woning niet te verlaten om de wagen van uw dromen te vinden. Ontdek de meer dan 600 wagens in onze voorraad. U kan onze verkopers online contacteren. Wil u zelf een nieuwe wagen samenstellen? Dat kan op hier.

Blijf op de hoogte

Wij blijven de situatie nauwgezet opvolgen en houden u op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen via onze Facebookpagina of op vanmossel.be.

Wij wensen u en uw familie alvast een goede gezondheid toe en hopen u snel terug te zien.